ЕСТЕТИКА
И
ЗАШТИТА

 
 
 
 
 
 
 

ПВЦ И АЛУМИНИУМСКА СТОЛАРИЈА НИНО ПЛАСТ

 

 
Компанијата НИНО ПЛАСТ се занимава со производство на ПВЦ и алуминиумска градежна столарија со врвен квалитет. Произведуваме ролетни, комарници, венецијанер и вариолајт завеси, роло гаражни врати како и производство на делови за истите.
Освен изработка нудиме и комплетна техничка поддршка на своите клиенти како и целосна монтажа.
На нашата компанија секогаш на прво место ни се квалитетот, брзата испорака до вашиот дом или фирма и конкурентна цена.
Побарајте не и ќе се уверите.
 
 
 
 
 
 
 
 

Производи

 
 

РОЛЕТНИ

 

 
 
Во сегментот градежна столарија НИНО ПЛАСТ е особено познат во производството и монтажата на ...
 Прочитај повеќе
 

ПЛАСТИЧНИ

 
PR1
 

АЛУМИНИУМСКИ

 
PR2
 
 
 

ЗАВЕСИ

 

 
 
Компанијата ги исработува и монтира и сите видови комарници, следејќи ги сите трендови во оваа област. Така, во понудата на НИНО ... Прочитај повеќе
 

ВЕНЕЦИЈАНЕР

 
PR1
 

ВАРИОЛАЈТ

 
PR1
 
 
 

КОМАРНИЦИ

 

 
 
Во понудата на НИНО ПЛАСТ се опфатени венецијанер и вариолајт завесите, како и во моментов најбараните роло и зебра завесите.

 

ФИКСНИ

 
PR1
 

ПЛИСЕ & РОЛО

 
 
 
 
 
 

РОЛО ВРАТА

 

 
 
 
 

ДЕЛОВИ ЗА РОЛЕТНИ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Компанијата НИНО ПЛАСТ ДООЕЛ..... од своето формирање во 1999 година успешно се занимава со монтажа и производство на ролетни како и елементи за ролетни, роло врати, комарници, венецијанер и вариолајт завеси и други производи кои ќе ви овозможат вашите објекти да се заштитат, а нивниот надворешен изглед да се разубави.
Наша цел е да обезбедиме квалитетна роба по пристапна цена имајќи ги во предвид барањата на клиентите со континуирано следење на современите трендови.
За поуспешна и полесна соработка со нашите клиенти допринесува и доставта на робата со сопствен возен парк.
НИНО ПЛАСТ и во наредниот периот ќе вложи труд уште повеќе да ја збогати својата понуда со нови производи со што се надеваме дека нашите постоечки клиенти ќе бидат позадоволни, но и ќе склучиме нови договори со нови клиенти со кои ќе ги споделиме новите успеси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОНТАКТ

 

 
Имате прашања? Контактирајте не преку формата подолу.
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*